J A D Ł O S P I S - 28.04.2025 r. - 02.05.2025 r.
PONIEDZIAŁEK 28.04.2025 |
Krupnik z wkładką mięsną (kasza pęczak, filet z indyka, ziemniaki, marchew, por seler, pietruszka) zabielana jogurtem naturalnym, świeża natka pietruszki, zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, |
WTOREK |
Zupa kalafiorowa (kalafior, ryż, marchew, por, seler, pietruszka, masło) zabielana jogurtem naturalnym, świeża natka pietruszki, zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, |
ŚRODA |
Zupa koperkowa (koperek, makaron „muszelka”, marchew, por, seler, pietruszka, masło, przyprawy), zabielana jogurtem naturalnym, chleb graham, zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, jaja, |
CZWARTEK |
ŚWIĘTO PRACY zawiera alergeny: - |
PIĄTEK |
- zawiera alergeny: - |
*Z przyczyn leżących po stronie dostawców jadłospis może ulec zmianie.