J A D Ł O S P I S - 03.11.2025 r. - 07.11.2025 r.
|
PONIEDZIAŁEK 03.11.2025 |
Śniadanie: Chleb pszenny, masło, wędlina drobiowa, pomidor, kawa zbożowa na mleku, zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne,
mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca,
|
|
WTOREK |
Śniadanie: Kasza jaglana na mleku (mleko, kasza jaglana, jabłko, cynamon), chała, masło,
Obiad: Rosół (kurczak, marchew, seler, pietruszka, cebula) makaron „nitki”, natka pietruszki, kotlet z fileta w złotej panierce (filet z indyka, jaja, mąka pszenna, mleko, bułka tarta), ziemniaki (masło), mizeria (ogórek świeży, szczypiorek, jogurt naturalny, śmietana), kompot truskawkowy, Podwieczorek: Mandarynka
zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jaja |
|
ŚRODA |
Śniadanie: Bułka grahamka, masło, serek „bieluch”, wędlina drobiowa, sałata masłowa, herbata z cytryną, zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne,
mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, gluten, mleko i produkty pochodne
|
|
CZWARTEK |
Śniadanie: Chleb pszenny, masło, jajecznica, papryka, mleko na ciepło, zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne,
mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, gluten, mleko, jaja, orzechy
|
|
PIĄTEK |
Śniadanie: Chleb pełnoziarnisty, masło, serek ziarnisty z dodatkiem słonecznika, rukola, kakao zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne,
mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, ryba, |
*Z przyczyn leżących po stronie dostawców jadłospis może ulec zmianie.

































