W środę 4.12.2019 r. klasa 8a wraz z wychowawcą W. Hałucha wzięła udział w warsztatach kulinarnych. Zajęcia poprowadziła p. mgr Anastazja Porada, nauczyciel z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie. We wspólnym gronie i inspirującej atmosferze uczniowie poznali tajniki przygotowywania zimnych przekąsek bankietowych tj. koreczki, jeżyki, kanapeczki, tortilla itp. Zajęcia były dla uczniów źródłem wielkiej radości i satysfakcji, a jednocześnie nabyli oni nowe umiejętności pod czujnym okiem p. Anastazji. Na zakończenie warsztatów uczestnicy wspólnie degustowali zrobione przekąski. Wszyscy pysznie się bawili. W planach są pierniki.

warsztaty kulinarne_2019_20
warsztaty_kulinarne_2
warsztaty_kulinarne_3
warsztaty_kulinarne_4
warsztaty_kulinarne_5
warsztaty_kulinarne_6
warsztaty_kulinarne_7
warsztaty_kulinarne_8
warsztaty_kulinarne_9
warsztaty_kulinarne_-_8a_9
warsztaty_kulinarne_-_8a_10
warsztaty_kulinarne_-_8a_11
warsztaty_kulinarne_-_8a_12
warsztaty_kulinarne_-_8a_13
warsztaty_kulinarne_-_8a_14
warsztaty_kulinarne_-_8a_15
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16