W środę 4.12.2019 r. klasa 8a wraz z wychowawcą W. Hałucha wzięła udział w warsztatach kulinarnych. Zajęcia poprowadziła p. mgr Anastazja Porada, nauczyciel z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie. We wspólnym gronie i inspirującej atmosferze uczniowie poznali tajniki przygotowywania zimnych przekąsek bankietowych tj. koreczki, jeżyki, kanapeczki, tortilla itp. Zajęcia były dla uczniów źródłem wielkiej radości i satysfakcji, a jednocześnie nabyli oni nowe umiejętności pod czujnym okiem p. Anastazji. Na zakończenie warsztatów uczestnicy wspólnie degustowali zrobione przekąski. Wszyscy pysznie się bawili. W planach są pierniki.

warsztaty_kulinarne_8a_001
warsztaty_kulinarne_8a_002
warsztaty_kulinarne_8a_003
warsztaty_kulinarne_8a_004
warsztaty_kulinarne_8a_005
warsztaty_kulinarne_8a_006
warsztaty_kulinarne_8a_007
warsztaty_kulinarne_8a_008
warsztaty_kulinarne_8a_009
warsztaty_kulinarne_8a_010
warsztaty_kulinarne_8a_011
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11